Боби Михайлов на разпит в ГДБОП

Боби Михайлов на разпит в ГДБОП
A A+ A++ A

Президентът на БФС Борислав Михайлов е бил на разпит в ГДБОП тази сутрин. Той е пристигнал в 9:30 часа сутринта и е давал показания около един час.

Михайлов е дал показания във връзка с жалба подадена от адвокат, чието име не се споменава.

Не е ясна причината, по която Михайлов е бил на разпит в ГДБОП. Освен президента на БФС и други служители на централата са били разпитани. 

Припомняме, че преди дни разследващият сайт Bird.bg разпространи снимка, на която се вижда как президентът на БФС Борислав Михайлов празнува посрещането на 2011 г. в Сингапур, заедно с Костадин Хаджииванов и Дан Тан, за които има доказателства, че са шефове на престъпна група, занимаваща се с манипулиране на мачове.

Снимката е направена само два месеца преди скандалната контрола България - Естония (2:2), която по-късно бе анулирана, след като бе доказано, че резултатът е манипулиран. Мачът е организиран от фирма на Дан Тан и договорът за срещата е подписан от представител на БФС.

Борислав Михайлов реагира на публикацията на Bird.bg като отрече съпричастност към мача и посочи, че от ФИФА са направили разследване, в което са стигнали до извод, че двете федерации не са въвлечени в престъплението.

Членът на екипа на Бербатов - Борис Станков, обаче подчерта, че изводите на ФИФА са направени без да са имали на разположение въпросната снимка и подписания договор за мача. Според него, сегашните доказателства били достатъчни да се отвори наново делото.

#Боби Михайлов #ГДБОП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »