Дилов-син: Терминологията на Асен Василев е еротична, а Петков купува депутати със заплати

Дилов-син: Терминологията на Асен Василев е еротична, а Петков купува депутати със заплати
A A+ A++ A

„Терминологията на Василев беше изцяло в еротичното, убеден съм, че той не знае кой е Мел Брукс и откъде е тази фраза, тоест това, което каза, значи го мисли”, заяви  депутатът от ГЕРБ Любен Дилов - син в ефира на бТВ в коментар на думите на Асен Василев от парламентарната трибуна в рамките на дебата по вота на недоверие.

„Този министър /Асен Василев/ не може да сметне 6 месеца напред, а ние искаме 3 години. Проблемът е, че мерките не са персонифицирани. Повтаряхме да се даде подкрепа на бизнеса. Мога да се обзаложа, че ако този бюджет бъде приет във вида, във който е и ако кабинет остане, до края на годината ще имаме над 40 % инфлация”, подчерта народният представител.

„Ако бях политически хитрец, щях да кажа, че е по-добре кабинетът да остане, за да си сърба кашите”, коментира той по темата дали да има избори.

Дилов заяви, че съвестта на още 6-мата депутати би могла „да се събуди още по-бързо, ако им се даде да гласуват не с депутатски, а с дебитни карти”.

"Кирил Петков директно заяви, че на отцепниците от ИТН ще даде места в листите на ПП за предсрочен вот. Това какво е? Това не е ли търговия? Тоwа си е точно тържище - все пак депутатските заплати са големи и са сигурни. Мен не може никой дa ме обвини, че съм фен на Румен Радев, но дори и той каза тези истини", завърши Дилов-син.

#Любен Дилов - син

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"