Отлюспил се от ИТН депутат: Слави ми звънна - каза, че и той иска да се отцепи, но Тошко не му дава

Отлюспил се от ИТН депутат: Слави ми звънна - каза, че и той иска да се отцепи, но Тошко не му дава
A A+ A++ A

Отцепилият се от ИТН депутат Светлин Стоянов взриви ефира на bTV, малко преди старта на дебатите по вота на недоверие в Парламента. Той пръв взе думата, когато репортерка на телевизията бе събрала петима от отлюспилите се народни представители, които към този момент вече се водят независими. Той заяви: "Интересно е, че вече всички депутати от ИТН, а и ние, имаме номера на Слави Трифонов, допреди това не бе така. Слави дори ми звънна и ми каза, че и той иска да се отцепи от ИТН и да дойде при нас отлюспените от партията, но нямало как, защото Тошко Йорданов не му дава".

След като и колегите му се слисаха, той успокои страстите и обяви, е се шегува и именно това, че никой, освен Тошко, не е имал директен контакт с лидера на ИТН. "Тошко влизше и изстрелваше: "Дългия каза еди какво си и заръча да гласувате еди как си", сподели Светлин Стоянов.

Иначе, Иво Атанасов, Деян Петков, Николай Радулов и Георги Георгиев бяха категорични, че не съжаляват за отцепничеството си и спят спокойно, за разлика отпреди това. Те се обединиха около това, че ще гласуват по съвест всеки път в НС и избирателите им са ги подкрепили като са поискали от тях да останат в Парламента, вместо да напуснат, защото по този начин могат да зашитават каузите, за които са получили гласове на изборите.

#ИТН #отцепници

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"