Отцепникът Георги Георгиев: ИТН и ГЕРБ са били в тайна завера от доста време

Отцепникът Георги Георгиев: ИТН и ГЕРБ са били в тайна завера от доста време
A A+ A++ A

Нужно е да се намали агресията в политическия живот у нас. В тотото има честни хора. Радостин Василев спази закона, като назначи компетентни хора". Това обясни пред Нова Нюз един от оттеглилите се от ИТН народни представители Георги Георгиев.

И допълни, че е възможно да се отцепят още хора, които са разочаровани, но може и групата да остане в този си състав. За него не Македония е причината за разпада на коалицията.

"Не трябва да допускаме тежка дестабилизация на държавата, което ще се случи, ако това правителство падне. Ще гласуваме против вота на недоверие. Може би е имало скрита договорка между ИТН и ГЕРБ, която постепенно се изпълняваше, за да се стигне до експертен кабинет, подкрепен от ГЕРБ и ДПС", допълни Георгиев.

По думите му на този етап не е мислено за създаване на нова партия с лидер Радостин Василев. "Категорично бих подкрепил той да остане министър на спорта. Той започна да изпълнява програмата на ИТН. Не ни харесва формата на функциониране на парламентарната група. Не се приема, че нещо не е наред. Предполагам, че има и други, които не одобряват модела, въпросът е докъде е прагът на приемане на всеки", смята той.

#Георги Георгиев #ИТН #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »