Нещото Генчовска бе поставено от Слави и Радев, за да вкарат Петков в капан

Нещото Генчовска бе поставено от Слави и Радев, за да вкарат Петков в капан
A A+ A++ A

Политическият затворник, а после и политически емигрант, политик и анализатор Петър Бояджиев, изрази мнението си за случващото се у нас и действията на външната министърка в оставка Теодора Генчовска и изобщо цялата какофония около Северна Македония.

ЕТО КАКВО НАПИСА ПЕТЪР БОЯДЖИЕВ:

Какво констатираме днес. Нещото, което беше поставено от Слави Трифонов и Румен Радев за външен министър, е участвало вече няколко месеца в завера заедно със покровителите си да вкарат в капан Премиерът и да свалят по този начин правителството, като обвинят Кирил Петков в национално предателство, че действа зад гърба на Парламента. За щастие Кирил Петков се е усетил и МС взе решение преди няколко дни проблемът да се решава директно между Председателството на ЕС и Българският парламент. Капанът не успява, въпреки, че и Радев и Слави яко подгряваха публиката.

През това време нещото е лъгало и Председателството на ЕС. И какво виждаме днес. Нещото излиза с обширно съобщение, където казва България приветства конструктивният подход на Франция и след това надълго и нашироко ги сучи, не знаещо как да се измъкне от конфузното положение в което се е вкарало само, онова нещо. наричано министър и натоварено от Радев и Слави да свърши мръсната работа по заверата. Разбрахте ли сега, защо подлецът Радев се нахвърли срещу Кирил Петков, че не бил куриер на Франция и че не бил изготвил свое предложение. Радев е бесен, че Премиерът се е усетил и не е влязал в капана им, който са плели няколко месеца тримата, Радев, Слави и чиракът им нещото Генчовска.

#Теодора Генчовска #Слави Трифонов #Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"