Сексът с по-млади: Полезен за жените, вреден за мъжете

Сексът с по-млади: Полезен за жените, вреден за мъжете
A A+ A++ A

Сексът с по-млад мъж научно се оказа много полезен за нежния пол. В същото време, ако силният пол иска да прави палави неща с доста по-млади жени, трябва много да внимава, защото това може да бъде дори смъртоносно.

До това заключение стигнаха учени от Американската кардиологична асоциация на базата на специализирана статистика.

На чуждо

Статистиката сочи, че по-голямата част от мъжете, които умират по време на полов акт, го правят с чужда жена, и то много по-млада.

Освен това мъжете страдат по-често от нещастни случаи по време на полов акт за разлика от жените – между 82 и 93 на сто от случаите пострадалите са от мъжки пол.

75% от господата пък в този момент са изневерявали на законните си половинки.

Учените припомнят, че когато мъжът на средна възраст иска да прави секс с по-млада от него жена, трябва да има предвид, че ще положи много повече усилия, за да успее да постигне синхрон с нея.

Това от своя страна го заплашва здравословно, тъй като значително се натоварва не само психическата, но най-вече сърдечносъдовата система.

Освен това е много вероятно мъжът бързо да се изтощи. Поради тези причини учените съветват представителите на силния пол да избират партньори, които са на близка до тяхната конкретна възраст.

И по-важно - преди секс категорично да избягват преяждането и големите количества алкохол. 

Изследванията се оказват благосклонни за жените над 40 години. Именно след тази възраст представителките на нежния пол се развихрят – не само по-често и разкрепостено фантазират, но и доста по-често правят секс.

С други думи, най-активни и способни да се наслаждават на интимния си живот са жените на средна възраст.

Природата го е измислила чудесно: след 40 започва нов разцвет на женската сексуалност. Хормоналното ниво се понижава, но сексуалните потребности се разкриват с нова сила.

По ирония на съдбата доста мъже започват да изпитват проблеми с либидото точно около 45, което е идеален повод за половинките им да си намерят млад любовник.

Срещи

Според друго проучване 34% от жените на възраст между 40 и 69 години се срещат с по-млади мъже. И това е едно много полезно решение.

Сексът с по-млад мъж влияе добре на хормоните на дамите, повишава либидото и самочувствието им.

Правилото е, че един млад мъж разполага с енергия и оптимизъм в излишък. Действат настоятелно и много спонтанно. Сексът с по-млад е продължителен, страстен и разнообразен.

Сексът безспорно има благотворно действие не само за женското здраве и елиминирането на стреса, но и за красотата. При секс нивата на естроген в женското тяло се удвояват, което прави косата блестяща и гладка, а кожата мека като коприна.

Потенето по време на секс пречиства порите на жените и прави кожата искряща и жизнена, пише "Телеграф".

Снимка: Pixabay

 

 

#секс #по-млади

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"