Софийската структура на ИТН подкрепи ръководството: Отстояваме истината

Софийската структура на ИТН подкрепи ръководството: Отстояваме истината
A A+ A++ A

На 18 юни, събота, се състоя среща на областната софийска структура на „Има такъв народ“ (ИТН), съобщи областният координатор на партията за 24-ти МИР, цитиран от БТА.

На срещата присъства председателят на парламентарната група Тошко Йорданов, когото софийската структура на ИТН поканиха, а той се отзова, се казва в съобщението като се уточнява, че към него е имало множество въпроси, на които Йорданов е отговорил изчерпателно.

Срещата е била основно организационна, а обсъжданите темите: вотът на недоверие към правителството, казусът РСМ, отцепилите се от партията депутати и др. В съобщението се казва още, че сред присъстващите са били още Верослав Владимиров, парламентарен секретар на Министерството на енергетиката, Владимир Тимев, общински координатор на район „Възраждане“, Явор Исаев, общински координатор на район „Връбница“, Ива Тодорова, общински координатор за район „Младост“, Катерина Ряхова, общински координатор на район „Слатина“ и други районни координатори и членове.

Срещата е преминала конструктивно. Всички бяха на мнение, че ИТН е направила правилните действия, че е на верния път и че ще продължава да отстоява правата на гражданите и истината, независимо какво ще й струва това, завършва съобщението.

Снимка: фейсбук

 

#ИТН #Тошко Йорданов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници