СНИМКА от пъпа на София взриви мрежата

СНИМКА от пъпа на София взриви мрежата
A A+ A++ A

Снимка, направена на пъпа на София, е на път буквално да взриви мрежата. "Междувременно на Витошка" е озаглавена въпросната публикация във фейсбук групата "Етюдите на София".

Мигновено към нея започнаха и коментарите: "Отврат - кво стана и в София ?!? Ако това се приема вече за нормално и “развеселяващо", разбирам защо сме на това дередже - за мен тук трябва 24-часов арест в изтрезвителното!

Но то с криворазбраната “демокрация" доникъде няма да стигнем - запътили сме се стремглаво надол у- но ни е забавно и смешно, докато ножът не опре до кокъла, тогава обаче ще е доста късничко…

И да допълня за смеещите се безкрай - човешкият мозък е способен на много по- големи извращения, въпросът е дали обществото ще ги допусне за забавление", гласи само един от тях, отбелязва пише Plovdiv24.bg.

Припомняме, че 15-ото издание на "София Прайд" се провежда днес в столицата. Инициативата е в подкрепа на хората с различна сексуална ориентация или тези, които се определят с различен пол от този, с който са се родили.

Събитията започнаха с концерт пред паметника на Съветската армия в 16,00 часа, а шествие по улиците на София ще тръгне след 19,00 часа. Част от приходите от днешното събитие ще бъдат дарени за "Киев Прайд".

В 15.00 часа на площад "Света Неделя" се проведе и контрашествие в подкрепа традиционните семейни ценности.

 

#София прайд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"