Линда Петкова с хитов коментар за емоциите на мъжа си

Линда Петкова с хитов коментар за емоциите на мъжа си
A A+ A++ A

Съпругата на премиера Кирил Петков - Линда Петкова отново блесна във фейсбук.

Премиершата, която напоследък зачести използването на социалната мрежа, този път разказа как Петков се е прибрал след протеста в подкрепа на отстранения шеф на парламента Никола Минчев.

В поста на Линда правят впечатление правописните грешки, а текстът изглежда все едно е минат през гугъл преводач. 

Освен за емоционалното състояние на Кирил Петков, жена му споделя, че протестът я подсетил за химическото чистене, отбеязва "Телеграф".

Ето какво написа Линда без редакторска намеса:

"Вчера беше трудно. Загубихме ключов член на нашия отбор. Удар по нашия морал и увереност. Кирил напусна парламента пребит и си мислеше защо го правя? Но какво се случи? За негова изненада той видя всичките ви лица на площада! Огромна тълпа от вас излязоха, за да покажат подкрепата си и мога да ви кажа от първа ръка как помогна -
да види известна признателност за всичките им усилия, той се прибра у дома целият с голяма усмивка на лицето си, като ми каза, че това беше напомняне защо той беше там - за всички вас, нас и за нашите деца. Също така е напомняне, че всички играем важна роля, да излезем на площада, да гласуваме или за мен да взема химическото чистене ;):) Просто исках всички да знаете колко много той оцени подкрепата ви вчера! Благодаря ви!".

 

#Линда Петкова #Кирил Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай