Гавра! Кулагин подпука Андреа заради секси снимка

Гавра! Кулагин подпука Андреа заради секси снимка
A A+ A++ A

Скандалният гримьор Валентин Кулагин отново изригна по адрес на БГ звезда. Мишена на устатия визажист този път стана фолкфурията Андреа. Наскоро тя качи свое фото в инстаграм, на което се виждат гърбът й и пищните й задни части в символични прашки. Бившата половинка на Кубрат Пулев е приседнала на ръба на креват в петзвезден хотел в Ереван и разговаря по телефон тип петолъчка, вероятно с любимата си баба, пише "България днес".

Снимката на Андреа, която предизвика Кулагин да си излее злъчта

"Г.зът ти е хубав, но косата хич я няма", побърза да уязви певицата Кулагин. Изпълнителката на "Употребена" наистина е с разпуснати и разрошени коси, но този ефект "нервна криза по време на буря" се постига само при много буйна и здрава коса. Като спец в стайлинга ВИП гримьорът няма как да не го знае, коментират негови колеги.

Това е поредната изцепка на Кулагин, който за повечето българи се превърна в пример на злоезичие и мизантропия. Дали каруцарските му реплики са искрени, или целят да позиционират Кулагин като БГ арбитър номер едно по "красота", си е загадка отвсякъде.

Кърджалийското мъжко Барби вече успя да се изпокара с куп звезди и да изхвърчи като тапа от шампанско от "ВИП брадър". Дълго ще се помни неговата "оценка", че "Николета е отживелица". Тя му навлече много врагове и врагини от средите на нейните фенове. Някои от тях продължиха да се джафкат с топ визажиста и в социалните мрежи, като и двете страни показаха "висини" от злоба и тотална липса на възпитание.

Преди време Валентин Кулагин се спречка с певеца Павел в столична дискотека и според публикации в медиите даже му е посегнал. "Менторът по стил" се издразнил, че Павел е приседнал прекалено близо според него и му подвикнал да се маха, защото никой не го бил канил. Като мъж певецът не премълчал и след размяна на "любезности" Кулагин пуснал в ход "шамарената фабрика".

След скандала хай гримьорът побягна чак в Дубай, където се грижел за стайлинга на богати руснаци в най-тузарската част - Палм Джумейра.

За напомпаното "на макс" самочувствие на Кулагин говорят и дитирамбите, които той пее по адрес на най-любимия човек на света - самия себе си.

"Допускам, че съм най-доброто нещо, случвало се на човечеството през последните 100 години. Бог и майка ми са ме дарили с невероятен ген", изхвърли се в интервю БГ Нарцис номер едно.

"Работил съм с много от звездите, но в момента нямам желание да работя с такива. Нямам нужда от снимки с тях и нямам нужда те да ме рекламират", отсече публично скандалният визажист.

 

#Андреа #Валентин Кулагин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »