Задава е второто издание на фестивала „BEST OF INDIA“

Задава е второто издание на фестивала „BEST OF INDIA“
A A+ A++ A

Второто издание на фестивала „BEST OF INDIA“ - Най-голямото търговско изложение за ексклузивни индийски продукти, ще се проведе в 2 града - София и Варна. В София фестивалът ще се състои от 18-ти до 30-ти юни 2022 г. в зала “Универсиада”, а във Варна от 07-ми до 18-ти юли 2022 г. в Двореца на Културата и спорта. Фестивалът се провежда със съдействието на Българска Търговска Промишлена Палата. Официалното откриване е в София на 20-ти юни от 17:00 часа.

Повреме на фестивала „BEST OF INDIA“ в София, както и във Варна повече от 50 компании от Индия ще представят техните висококачествени продукти и услуги, включително ориз, чай, подправки, подаръци и занаяти, обзавеждане за дома, текстил и облекла, бижута и козметика и др.

Работното време на изложението от 18-ти до 30-ти юни 2022 г. в София ще бъде от 11:00 часа до 20:00 часа, а във Варна за периода от 07-ми до 18-ти юли 2022 г. работното време ще бъде от 10:30 часа до 19:30 часа. Вход свободен за целия период на фестивала. За доброто настроение на посетителите ще има развлекателна програма, включваща индийски танци, йога демонстрации, рисуване с къна, прожекция на индийски кино, музика и други културни дейности. Любителите на индийската кухня ще могат да се насладят на традиционни деликатеси.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"