Радев се потопи, но играе с Пеевски и Борисов! Слави е само обслужващ персонал

Радев се потопи, но играе с Пеевски и Борисов! Слави е само обслужващ персонал
A A+ A++ A

Популярният блогър, общественик и бивш наш посланик в Русия - Илиан Василев, изрази мнението си по горещите политически теми:

ЕТО КАКВО НАПИСА ИЛИАН ВАСИЛЕВ:

Протестът от вчера е само ордьовър към това, което предстои да стане. ГЕРБ и ДПС се изнервиха защото властта им се изплъзва от ръцете и то за дълго. И всички се потопиха - и Пеевски, и Борисов, и Радев - героите на този опит за преврат.

Слави е обслужващ. Версията му че напускащите са предатели, всъщност информационното се потиска от истината, че той предава избирателите си.

Но не подценявайте ДПС и ГЕРБ. Особено когато сега са в тандем с Радев /накърненото му самолюбие, че Кирил и Асен не му се подчиняват/.

Не бързайте с резултатите на изборите - че Възраждане ще подобрят резултатите, а ГЕРБ ще спечелят. Не забравяйте, всичко се случва по време на най-остра криза и мненията се менят.

Какво трябва за да се спечели - е това не е за публично споделяне. Ще кажа само - грубият опит на ГЕРБ и ДПС да свалят правителство, върнаха енергията на промяната. Ако протестът на 22 /или датата на вота на недоверие/ е мащабен и масов мисля, че е време за евроатлантическа коалиция и фокус върху опасността Възраждане и скритите агенти на Москва - ГЕРБ /Турски поток/ и ДПС /Пеевски/.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници