Лена Бориславова: Видяхме преврат в НС

Лена Бориславова: Видяхме преврат в НС
A A+ A++ A

"Днес се случи онзи вододел, за който ставаше дума преди дни. Въпросът е какво следва оттук нататък. Дали с този избор, който направиха 125 народни представители, избраха да изпратят България напред в бъдещето или предпочетоха да я върнат назад, в миналото", коментира пред Би Ти Ви шефката на кабинета на премиера Лена Бориславова. Според нея с избора си да свалят председателя на парламента Никола Минчев депутатите са лишили голяма част от българския народ от бъдеще.

"Малка част от българския народ и бизнес ще е много доволна от случилото се. Отново ще бъдат оставени на спокойствие, отново пестициди ще минават в плодовоте на Копитан Андреево. 

"Лукойл" може би отново ще спре да плаща данъци, ще изчезне граничният контрол. Може да бъде възстановено спецправосъдието", каза още Бориславова.

Коалицията имаше своите трудни моменти, призна тя. В началото отдавахме случилото се на характера на г-н Трифонов и компания, но после този модел разкри, че става дума за особеност в уговорките и целите, с които се влиза в тази коалиция.

"Видяхме един преврат. Бих попитала дали избирателите ДПС са доволни, че гласуваха заедно с "Възраждане" и обратното. В кулоарите се забелязваха Костадин Костадинов с Десислава Атанасова - има снимки, които показват, че договоратя нещо. Имаме нова коалиция, която иска да спре промяната", коментира Бориславова, цитирана от "24 часа".

снимка: стоп кадър/НОВА - АРХИВ

 

#Лена Бориславова #ПП ПП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »