Защо жените искат да променят мъжете си? ВИДЕО

Защо жените искат да променят мъжете си? ВИДЕО
A A+ A++ A

Мартина е лайф коуч и консултант по личностно развитие. За нея това не е просто дейност, а мисия, призвание и пътеводна сила.

Чували ли сте за различните архетипи при мъжете и жените? А знаете, ли че те до голяма степен определят нашата същност и бъдещи взаимоотношения с противоположния пол? Мартина е специалист по тази тема и разясни пред нашите зрители всичко, което трябва да знаем за връзките любовта, изневерите и разбира се - секса.

Здравей, Мартина! Добре дошла при нас! Разкажи ни как реши да станеш лайф коуч.

Това много популярна професия, но аз винаги съм искала да го правя. Просто не съм имала сигурността да го правя. Още от детството си съм усещала, че мога да прочитам човешката душа. Смятам,ч е съм се родила с призванието психолог.

Колко време отнема за теб да "прочетеш” един човек?

Диагностицирам жените доста бързо. Усещам енергията на секундата. Жените трябва да развиваме интуицията си и ще стигнем до там. Има и мъже, които имат много силна интуиция, които притежават повече женска енергия.

Кои са основните архетипи при жените и мъжете?

Жените се определят в 4 направления. Това са следните архетипи: Кралица, Момиче, Любовница и Домакиня. При мъжете те отново са 4 - Лидер, Изследовател, Творец и и Търговец.

Как да се анализираме сами?

Това може да се случи чрез отваряне на астралните карти, където можем да видим зодията, асцендента и позицията на луната. Тя в хороскопа символизира женското начало. Астрологията може да ни даде много добра насока, за да разберем в коя енергия сме.

Защо на българката ѝ е трудно да говори за секс?

Ако една жена не е говорила свободно за секс със своята майка, баба, жена, то тази тема се превръща в табу. Може да сме получавали много любов от женската част в семейството, но сексът да е останал забранена тема. Можем да се справим с този проблем и да се отворим към темата. Има много жени, при които се случва естествено, без помощ. Най-добрият вариант е да говориш с някого, който да ти помогне да отблокираш тези свои притеснения. Често жената е много сексуална, има фантазии, но има смущения на физическо ниво. Има различни практики и начини да се събуди тази сексуалност.

Как да насочваме мъжа?

Трябва да заявяваме ясно какво искаме. Дори понякога да поставяме ултиматуми. Това важи с пълна сила за мъжа от архетип "търговец”. В по-голямата част от случаите можем да кажем, че с такъв мъж жената трябва да е водещата фигура във връзката.

Кои са най-честите причини за раздяла или развод?

Несходства на ценности. Хората още в началото не изговарят какви са ценностите и очакванията им. Заслепени от любов се хвърляме във връзката и се отдаваме на импулса. В началото има химия, стига се до брак, дете и в един момент осъзнаваме, че имаме несъответствия и очакваме, че можем да променим човека до себе си, за да отговаря на нашите желания.

Можем ли да променим мъжа, какви са спецификите в характерите на различните архетипи мъже и жени? Кои са най-добрите комбинации и влияят ли ни травмите  и преживяванията от детството на взаимоотношенията? Гледайте нашето ново видео и ще разберете!

***

 

#секс #връзки #манипулация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »