Томислав Дончев отрича: Няма коалиция ИТН, ГЕРБ, ДПС, ”Възраждане”

Томислав Дончев отрича: Няма коалиция ИТН, ГЕРБ, ДПС, ”Възраждане”
A A+ A++ A
Няма коалиция ИТН, ГЕРБ, ДПС, ”Възраждане”. Това е сиатуативна коалиция. В последно време председателят на парламента е по-агресивен и развали доброто впечатление. Това заяви Томислав Дончев от ГЕРБ и обясни това обединение срещу Никола Минчев с днешното му поведение по въпроса за закритото заседание на НС за РС Македония.

Ще видим - така отговори на въпрос дали ще подкрепят Ива Митева за шеф на парламента зам-председателят на ГЕРБ при смяната на Минчев.

"Не разбирам от задкулисие", лаконичен бе той и на този въпрос.

Дончев описа метафорично властта на ПП и коалицията: "Има едни филми с един такъв жанр, където едни супер герои пристигат от космоса да спасяват едни планети, които са в беда, и като си свършат работата, пак от космоса се появява един голям кораб и ги отнася да спасяват други планети. В подобна ситуация супер героите свършиха това, което можаха и е време да се качат на големия космически кораб, верните им помощници да им помахат за довиждане, и да ходят да спасяват други планети."

Мотивите за вота на недоверие са над 12 страници. В тях има само числа и данни от официални източници. Оттук нататък всеки опит за удължаване на живота на кабинета се превръща в мъка за всички. Основният проблем на това управление е корупцията и развращаването на всички системи“, смята Томислав Дончев, цитиран от ФрогНюз.

Снимка: стоп кадър/БТВ

 

#Томислав Дончев #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай