Градoве, които отговарят на зодиакалния ни знак

Градoве, които отговарят на зодиакалния ни знак
A A+ A++ A

Астрологията винаги ни е интригувала и често се допитваме до нея, за да получим отговори за различни аспекти от живота ни. Но отвъд хороскопите и съвместимостите между различните знаци от зодиака, има редица други интересни факти, свързани с тази наука, които ни оставят силно изненадани.

Имате ли любим град по света, който бихте посещавали отново и отново? А съществува ли място, на което силно мечтаете да отидете? Има възможност тези ваши копнежи по различни части на планетата да са обвързани със зодиакалния ви знак.

Съществува направление в астрологията, което определя кои градове отговарят на знака, под който сме се родили. Според астролози има градове по света, с които всяка зодия би се чувствала енергийно свързана и пълноценна. Ето в кои градове бихте се чувствали у дома, спрямо зодиакалния ви знак?

Везни

Тук градовете, за които ще си говорим са Копенхаген и Виена. Управлявани от планетата Венера Везните обожават всичко естетически издържано и красиво. Красивите гледки и впечатляващата архитектура на тези места са това, в което представителите на тази зодия се влюбват.

2364315

Скорпион

Скорпионът би бил най-щастлив в Ню Орлианс и Вашингтон. Това е така, защото тази зодия се свързва естествено с по-тъмна и тайнствена и дори злокобна енергия. Ню Орлианс има богата история от спортни събития и се свързва с духовното. Вашингтон излъчва подобна зловеща енергия, където постоянно дебнат нечисти мотиви и намерения.

Стрелец

Стрелците не обичат да се застояват на едно място. Те биха искали да изследват всеки град, но този, който им е определила астрологията е Будапеща. Това място има какво да предложи на Стрелеца и същевременно е удобна точка от картата, от която лесно могат да се посетят други европейски градове.

Козирог

Представителите на тази зодия са интелигентни, отговорни и амбициозни. Затова не е чудно, че Оксфорд е един от градовете, свързани с тази зодия. Тук отново виждаме Бостън, тъй като подобно на Девите, така и Козирозите обичат реда и чистотата. 

Водолей

Над Водолея властва планетата Уран, която е господарката на нетрадиционното. Затова и градовете, асоциирани с тази зодия не са тези, които ви идват на ум , когато стане дума за пътешествия. Стокхолм и Москва са двата града, които са свързани енергийно с Водолея. Те притежават неповторима енергия, която привлича интереса на този зодиакален знак. Водолеят никога не би живял в популярна туристическа дестинация.

2364318

Риби

Лисабон е един от градовете, които отговарят на натурата на Рибите. Все пак е близо до вода, а това моментално привлича интереса на Рибите! А местната култура и богата история ги кар да се чувстват у дома. Дъблин от своя страна привлича с това, че създава общност и е обграден с природа.

Посетете Peika.bg, където ще видите Част 1, която включва зодиите от Овен до Дева.

#пътуване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"