Костадинов хвърли бомба: До края на месеца правителството приключва

Костадинов хвърли бомба: До края на месеца правителството приключва
A A+ A++ A

"Правителството и парламентът фалират и идейно, и като компетенции. Единственото решение е разпускане на парламента, оставка на кабинета и нови избори. До края на месеца правителството приключва. Дори да си купят още депутати, те ще зависят много от тях. Този парламент се изчерпа". Това заяви в "Твоят ден" по NOVA NEWS лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Той коментира и скандалите в ИТН. "Погнусен съм от настоящата политическа ситуация. Виждаме дъното на дъната. И друг път е имало покупко-продажба на депутати, но тази коалиция започна с големи обещания, искаше да наложи нов морал. Сега новият ГЕРБ смения стария", посочи той. 

По думите му, който подкрепи ДПС, си подписва смъртната присъда. "Не можем да подкрепим бюджет, който задълбочава задлъжнялостта на България. Ако паднат допълнителните 2 млрд. дълг, ще подкрепим бюджета. Но те няма да го направят, защото не им излизат сметките. Властта не е лоялна на обществото, а на американското посолство", коментира Костадинов.

Според него на изборите ще се отиде като на референдум. "Възраждане" ще спечели вота и ще изтеглим плана за влизане в еврозоната. С изборите ще се излекува политическата система. Несериозно е да говорим за руски интереси във властта", смята още партийният лидер.

Снимка: Стоп кадър/НОВА

#Възраждане

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"