Слави - 6 часа на системи след интервюто в неделя?

Слави - 6 часа на системи след интервюто в неделя?
A A+ A++ A

90-минутното интервю на Слави Трифонов в неделя с журналиста Константин Вълков едва не се е оказало пагубно за здравето на лидера на партия "Има такъв народ", съобщава Lupa.bg, позовавайке се на свои източници в обкръжението на видния телевизионер. Веднага след края на разговора изтощеният до краен предел Трифонов е бил поставен на системи, за да се възстанови от физическото и умствено напрежение.

Отдавна в публичното пространство вече няма никакво съмнение, че Слави Трифонов е тежко болен. Шоуменът и лидер ИТН според повечето специалисти страда от множествена склероза (МС) – ужасяващо неврологично заболяване, което се обостря при силен стрес и нездравословен начин на живот.

Това е и причината Трифонов да страни от политическия живот и да дава изявления от дома си по тениска и долнище на анцуг. Както стана ясно, част от депутатите му дори никога не са го виждали на живо. За разговора с Вълков той все пак напусна дома си и се появи в студиото, но не на "Дарик", а на своята "7/8 ТВ". Още на първия половин час от интервюто Дългия започна видимо да се изморява и да се чувства некомфортно. Иначе безкрайно агресивен в диалога с колегата си, в един момент Слави започна едва ли не да го моли да прекратят. Но не заради неудобните въпроси на журналиста, а защото едва се е държал на стола си.

Веднага след като камерите угасват, Трифонов е закаран в дома си, където в продължение на 6 часа състоянието му е стабилизирано с вливания. Той всъщност е получил нов епизод на основното си заболяване, който го е накарал да потърси медицинска помощ без отлагане. Кризата е била своевременно овладяна. Все още не е ясно как последвалото разцепление в парламентарната група на ИТН се е отразила на здравето на нейния водач.

 

 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »