Комарницки зове премиера: Вдигни нелепото вето над С. Македония, Небето няма да падне

Комарницки зове премиера: Вдигни нелепото вето над С. Македония, Небето няма да падне
A A+ A++ A

Един от най-известните карикатуристи и общественици в България - Христо Комарницки, отправи призив към премиера Кирил Петков. Следваният от хиляди в социалните мрежи творец поиска той да вдигне ветото, с което спираме Северна Македония да стартира преговори за членство в ЕС.

ЕТО КАКВО НАПИСА КОМАРНИЦКИ:

Призовавам премиера Петков да сключи изгодно за България споразумение и да вдигне нелепото вето, с което спираме С.Македония да започне преговори за членство в ЕС.

Мотивите ми са:

1. Още на следващия ден ще стане пределно ясно, че Небето няма да падне, Светът няма да се срути, и Историята ни ще си е на същото място, където винаги си е била. Никой няма да я е взел. Цялата безумна пропаганда, с която користни хора облъчваха българския народ години наред, ще се сгромоляса за минути.

2. Ще се подобрят рязко отношенията между двете страни и хората в тях. Ще спадне нагнетеното напрежение.

3. Кохортата от политически, медийни и обществени мошеници и шарлатани, които се прехранват от този до голяма степен изкуствено раздухван конфликт, изведнъж ще се почувстват ненужни, безполезни и безработни. И тези в България, и онези в С.Македония. Няма да пиша имена - знаете ги добре.

4. Ще можем да се съсредоточим върху реалните проблеми и предизвикателства пред нас, вместо да се занимаваме всекидневно с глупости.

5. Ще останете в паметта на три народа с нещо добро.

#Христо Комарницки #Кирил Петков #Северна Македония

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"