Тошко Йорданов: Петков два пъти обиди Каримански, как да не се счупи доверието?

Тошко Йорданов: Петков два пъти обиди Каримански, как да не се счупи доверието?
A A+ A++ A

Кирил Петков два пъти обиди Каримански. Един път пред Слави, а вторият път пред мен в Министерски съвет. И тогава как да не се счупи доверието? Те не можаха да разберат, че ние сме отбор. Като обидиш един, обиждаш всички... Те нямат усет за хора. ”Когато един от коалиционните партньори реши, че е Бойко Борисов всичко губи смисъл.

 

Това заяви пред "Дарик радио” председателят на ПГ на "Има такъв народ” Тошко Йорданов. 

 

"Продължаваме промяната" скачаха на нас, а не на ГЕРБ и на ДПС", обясни Тошко Йорданов и обясни например, че Калина Константинова е "типичен гербаджийски кадър".

 

Той посочи още, че от формацията на Слави Трифонов многократно да отправяли предупреждения относно политиката спрямо РСМ и са посочили, че това може да "счупи коалицията”.

 

Според него няма да престане говоренето против България, защото това е наслагвано с готини и това няма да се промени с вдигането на ветото.

 

"Той искаше да вдигне ветото и тогава някъде в бъдещето да обещаят, че ще изпълняват", обясни Тошко Йорданов за намеренията на премиера.

 

Той посочи още, че Весела Чернева прави това от името на Петков. 

 

 По отношението на бележката показана от Станислав Балабанов той обясни, че това не е хвърчащо листче, а паметна бележка.

 

"Те тая конституция я нямат за нищо", обясни той. 

 

"Като става дума за пари, сме единствената партия, която от 8 лв. взима 1 лв... Просто парите оставят в бюджета... Някой нещо да ни е благодарил?", заяви Тошко Йорданов във връзка с даренията на Ицо Хазарта и двойните стандарти. 


"Никога не сме били там и не сме там заради самата власт", категоричен е Тошко Йорданов.


По думите му са могли да си мълчат и да викат "Да, шефе. Твойте чорапи миришат най-добре" и заради това обвиненията в зависимости са несъстоятелни.

 

Той обясни, че службите са в ръцете на "Продължаваме промяната" и за 8 месеца нищо не се е случило. 


Той отправи критики към "Продължаваме промяната", че назначават своите съпруги, приятели и юристи по различни ведомства в конфликт на интереси.


"Ако ние правехме така, това нямаше ли да взриви всичко?", попита риторично той. 


Той обясни, че няма как да се случи "Има такъв народ" няма как да е с ГЕРБ и ДПС. "Логично е това правителство да си замине", заяви Тошко Йорданов.

#Тошко Йорданов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"