Балабанов от ИТН скочи на Ицо Хазарта

Балабанов от ИТН скочи на Ицо Хазарта
A A+ A++ A

Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов покани на ринга колегата си от "Продължаваме промяната" Христо Петров - Ицо Хазарта. Във фейсбук той обяви сензационно, че именно премиерът Кирил Петков и вицето му Асен Василев искали да продължат инхаус процедурите за ремонтите на пътищата, както и че те лично ги предложили.

Скандалът с напускането на ИТН от четворната коалиция бе разпален след като стана ясно, че минситърът от квотата на Слави-Трифоновата партия Гроздан Караджов е поискал близо 4 милиарда лева за разплащане на фирми от "мафиотския кръг", както се изрази Петков. Впоследствие Караджов отррече всички обвинения от премиер.

Днес пък Ицо Хазарта заяви, че "кой, каквото и да ви говори, знайте, че става дума за пари", което явно възпали Балабанов. Водещият в кабеларката на Дългия и един от членовете на делегацията на Петков в Украйна изсипа куп риторични въпроси към рапъра в отговор на неговото обявление за мръсни интереси у групата на ИТН в НС:

"Разбрах, че моят колега в Парламента Христо Петров- Хазарта е казал, че каквото и да се говори "става дума за пари".

С него стоим всеки ден в този Парламент почти един до друг. Уважавам го и му симпатизирам заради свободната уста, с която редеше рими през годините. Притеснително е, че сега му се налага да използва опорки, които са в опит да отделят общественото внимание от истината, която доведе агонията. Може и да не знае, не знам.

Преди време не знаеше, че е попаднал на предизборен концерт на ГЕРБ. Днес, може би, не знае, че е попаднал сред хора, които правят ежедневни опити да продадат историята ни и да дооткраднат едни пари.

Дали г-н Петров знае за идеите на г-н Петков за Северна Македония?

Дали г-н Петков знае, че инхаус процедурите са по предложение на г-н Петков и г-н Василев?

Дали г-н Петров знае, че през два реда зад него, негов настоящ колега беше в ГЕРБ?

А, че настоящ вицепремиер, беше съветник в кабинета на ГЕРБ?

Дали г-н Петров знае, че г-н Лорер е назначил жена си при г-н Василев?

Дали г-н Петров е очарован от министъра на Културата?

Дали г-н Петров е чел като законодател входирания закон от ПП за КПКОНПИ, който е преписан от стара идея на ГЕРБ, и то с грешки?

Дали г-н Петров знае, че неговия човек в Министерство на финансите тика България към фалит?

А, КОЛЕГА, знаеш ли?" 

 

#Станислав Балабанов #ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »