Новите кандидатки за "Мис Силикон" под ключ за седмица, конкурсът става риалити

Новите кандидатки за "Мис Силикон" под ключ за седмица, конкурсът става риалити
A A+ A++ A

В риалити шоу ще се превърне тазгодишния конкурс „Мис Силикон“. Организаторите на събитието планират да затворят кандидатките за приза за цяла  седмица в хотел. Идеята е да се излъчват ексклузивни кадри на живо от ежедневието на надарените мадами, а в края на деня ще бъдат показани най-интересните моменти.

"Искаме да направим тази година конкурса малко по-различен. Ще бъде тип шоу, така е в Америка и по други краища на света“, обяснява пред „България Днес" организаторката“ на Мариана Маринова.Кастингите за конкурса вече са започнали, а желаещи не липсват. Финалът ще бъде в края на следващия месец във Велинград. Победителката освен короната ще грабне и 7 хиляди лева за процедури в клиника в Истанбул.

„Финалът ще бъде както винаги. Една голяма церемония вечерта, на която ще изберем победителката“ каза още Маринова.  З

За жури са поканени едни от най-изявените носителка на приза "Мис Силикон".

"Разбира се, Джулиана Гани ще присъства. Няма как без нея - разкри Мариана Маринова. - Поканили сме и миналогодишната победителка Михаела Стоичкова, както и актуални носителки на различни корони. Не е ясно още кой ще успее да присъства", добави още организаторката на конкурса.

През години освен Гани и други светски дами придобиха още по-голяма популярност след участието си в "Мис Силикон". Надарената брюнетка Анна-Мария Чернева, която води предаване в музикална телевизия, грабна приза през 2018 година. Години по-късно в конкурса участва и Мис България Радинела Чушева, но бившата адреналинка не успя да се пребори с конкуренция за най-голям и секси бюст.

 



#Мис Силикон #риалити

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"