ИЗВЪНРЕДНО! Тежка катастрофа с националите в Тбилиси, Тодор Неделев е в болница!

ИЗВЪНРЕДНО! Тежка катастрофа с националите в Тбилиси, Тодор Неделев е в болница!
A A+ A++ A

Жестока катастрофа с националите по футбол в Грузия, където трябва да играем мач от Лигата на нациите. Единият автобус на тима се е размазал. Асът на Ботев - Тодор Неделев, е пострадал най-тежко. Целият е в кръв, откаран в болница.

Спътниците му са невредими, но са в шок. 

Инцидентът станал напът от аерогарата към хотела на "лъвовете" в столицата Тбилиси. Националите били разделени в два по-малки автобуса според изискванията на УЕФА и се движели с полицейски ескорт.

Шофьорът на едното от превозните средства се движел с висока скорост по мокра настилка. Той изгубил контрол заради спрял внезапно пред него автомобил. В него - странично и от задната  лява страна, се врязал вторият автобус, предаде НОВА.

Ето какво написа сайтът на БФС:  "Българският национален отбор претърпя тежък пътно-транспортен инцидент след пристигането в Тбилиси. На път към хотела на тима шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, загуби контрол върху управлението на возилото, в следствие на което предизвика тежка катастрофа.

След сблъсъка Тодор Неделев бе транспортиран до местна болница, където в момента преминава обстойни изследвания. Всички останали членове на отбора и щаба на българския национален отбор са добре".

Местната полицията разследва случая.

Снимка: drive2.ru

 

 

#Грузия #автобусна катастрофа #Тодор Неделев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »