Рашков отрече слуховете: Защо ще ме крият в КПКОНПИ, аз съм толкова видим и цветен

Рашков отрече слуховете: Защо ще ме крият в КПКОНПИ, аз съм толкова видим и цветен
A A+ A++ A

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков отрече да е отказвал да направи реформа в МВР и определи тези твърдения като "пълна спекулация". Той отговори на на журналисти след края на парламентарния контрол на излизане от сградата на Народното събрание.

На въпрос дали е отказал да направи реформата в МВР с обяснението, че не можете да махне 7000 полицаи, министър Рашков отговори: "Не, това е пълна спекулация".

Той обясни, че ще коментира мотивите, с които е представена номинацията му за председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ), като ги види. 

Попитан дали искат да го скрият в КПКОНПИ, Рашков отговори: "Защо ще ме крият, аз съм толкова видим и цветен".

По-рано днес на брифинг в парламента депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов каза, че на коалиционен съвет министър-председателят Кирил Петков и вицепремиерът и финансов министър Асен Василев казали, че имат страхотна идея да направят вътрешният министър Бойко Рашков председател на КПКОНПИ с мотиви, че "бил възрастен, не може да изпълни реформата в МВР, защото не му стиска да уволни 7000 души".

#Рашков #КПКОМПИ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"