Дениз и Виктория от „Ергенът” бесни: Виктор ни измами!

Дениз и Виктория от „Ергенът” бесни: Виктор ни измами!
A A+ A++ A

Поредна измама лъсва след финала на риалити формата "Ергенът". Една от най-запомнящите се участнички Дениз Хайрула сподели, че се чувства разочарована от Виктор. На въпрос дали знае, че мачото е имал гадже по време на предаването, плеймейтката отговаря:

"Не, но вече знаем!", като определя това като подигравка с участничките и зрителите.

Хайрула сподели, че в момента няма никакви отношения с Виктор.

"Сега разбрахте ли защо всъщност няма пръстен на финала?! Защото "ергенът" не беше ерген...", отсече без грам притеснения Дениз.

Според Дениз предаването е било нагласено
Според Дениз предаването е било нагласено

 

Победителката Виктория Капитонова е по-обрана в отговорите си по отношение на случващото се зад кулисите на предаването. Но и тя загатва, че е запозната с факта, че Виктор е бил обвързан още по време на предаването.

"Виктор сам каза, че има жена до себе си. Доколкото разбрах, става въпрос за едно и също момиче преди и след предаването", споделя финалистката, която успя да настрои голяма част от зрителите срещу себе си със странния си характер.

 

Победителката Виктория разбира за гаджето на Виктор след финала
Победителката Виктория разбира за гаджето на Виктор след финала

 

Рускинята е много по-предпазлива от Дениз, която е категорична, че мацетата са били измамени. Момичетата са обвързани със сериозни договори за конфиденциалност. Те изтичат следващата година по това време, но както Виктория се шегува, "може да има клаузи доживот".

 

"Ергенът" не бил ерген

 

"Нали разбирате, че никой няма право да отговаря на подобни въпроси. Това, че шоуто приключи, не означава, че договорите свършиха", отговори Капитонова на въпроса дали предаването е било нагласено.

Секси девойките могат да издават само незначителни моменти от предаването. Виктория се оплаква, че ако в нормалния живот обича да поспива по 8-9 часа, то в "Ергенът" не са им позволявали да спят повече от 5 часа. Снимките са били изключително натоварващи, пише "България днес".

Колаж: България днес

#Виктор Стоянов #Дениз Хайрула #Виктория Капитонова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »