Мистерия! Деси Радева изчезна по пътя Камино!

Мистерия! Деси Радева изчезна по пътя Камино!
A A+ A++ A

В пълна мистерия е обвито духовното пътешествие по пътя Камино на Десислава Радева, пише "България Днес". Президентшата е изчезнала и никой няма информация за нея. Такава може би има в НСО и при Румен Радев, но от там категорично отказват да коментират ситуацията.

"България Днес" си пише с поклонници, тръгнали на същата или близка дата с първата дама по пътя Камино. Те са категорични, че никъде по пътя не са срещали Десислава Радева. Президентшата не е забелязана нито по маркираната пътека, нито в албергетата - местата за нощувка по духовния път, в които хората отсядат и почиват в общи помещения.

"Не сме я виждали, сигурно се е дегизирала", споделя пътешественичка, която в момента изминава разстоянието от 800 километра.

Духовната общност е силно възмутена от разпространената информация, че Радева се придвижва с охрана от НСО. "Това да си с охрана по Камино не го разбирам и какво Камино ще е? Пародия, фарс?", "Превърнаха Камино в мода!", "Не се брои с охрана! Да беше изчакала!" и "Охраната сигурно я носи на ръце!", са част от негативните изказвания по адрес на половинката на Румен Радев. Има и хора, които защитават решението й - "Какво значение има, ако душата й е пожелала да бъде на Пътя? Всеки носи в себе си своята болка, своята тревога, своята радост! Буен Камино на всички българи, които са на Пътя! Благослов за душите им!".

Съществуват и предположения, че Радева не спи на отредените места заедно с другите поклонници. Но това ще я отклонява от маршрута и може цялото приключение да продължи по-дълго от очакваното. Друга версия от последните дни гласи, че президентшата ще измине само 100 километра от целия път и така ще получи сертификат че пътешествието е успешно.

#Десислава Радева #Камино

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »