Борис Бонев: Само аз гласувах против нов заем от 120 милиона за ремонт на тротоари

Борис Бонев: Само аз гласувах против нов заем от 120 милиона за ремонт на тротоари
A A+ A++ A

Единствено лидерът на гражданската платформа "Спаси София" - младият общински съветник Борис Бонев, е гласувал против усвояването от общината на пореден заем от 120 милиона лева, предвидени за докърпване на тротоари. 

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ОТ ОРГАНИЗАЦИЯТА ПО ТЕМАТА:

Само аз гласувах против празния чек за ГЕРБ и Фандъкова за 120 млн. лв. нов заем. Няма как да подкрепя милиони да се изсипят в "програма за ремонт на тротоари" без да има списък с улиците, които ще се ремонтират, нито критерии как ще бъдат избирани те. Няма и стандарти за качествени и красиви настилки, а ще се продължи с плочици тип "кокалче", които освен грозни, се разпадат месеци след като са били наредени.

🤥Тази "програма" не е нищо повече от поредното усвояване на милиони, обвито под формата на фалшива загриженост за тротоарите на София, които след 15 годишното управление на ГЕРБ са в трагично състояние. Жалко е, че ДБ и БСП за пореден път повярваха на фалшивите обещания на Фандъкова и подкрепиха ГЕРБ, вместо да ги принудят поне веднъж да си свършат работата. Заради тяхната лекомисленост, 120 милиона ще бъдат профукани без резултат.

✅Не, София е европейска столица и може и заслужава повече от посредственост и #РемонтНаРемонта!

#Борис Бонев #Спаси София #заем #тротоари #Йорданка Фандъкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"