ГЕРБ с първи коментар: Петков да иска вот на доверие и тогава да се прави на мъж

ГЕРБ с първи коментар: Петков да иска вот на доверие и тогава да се прави на мъж
A A+ A++ A

Правителството се разпада, не поради дълбоки и несъвместими различия, а поради взаимни обвинения в корупция и некомпетентност. Тези, които дойдоха със заявка за нулева толерантност към корупцията, за 6 месеца достигнаха до ниво нулева толерантност. Свидетел сме на грубо погазване на етични норми. Това каза председателят на ПГ ГЕРБ Десислава Атанасова в парламента.

"Мнозина от тях говориха за промяна, различно поведение, демонстрации се правят в пленарна зала и между частите на четворната коалиция са език на омразата и взаимни обвинения. Това не ни радва. Тревожи ни, защото сме загрижени за държавата и за това, че след серия от кризи ще настъпи и политическа. Предстои да се вземат решения и изцяло от правителството зависи какъв ще е ходът на този процес", допълни тя пред журналисти.

Тома Биков заяви, че на мястото на Кирил Петков ще поиска първо вот на доверие.

"На мястото на г-н Петков бих поискал вот на доверие и чак тогава бих говорил за малцинството и да се правя на мъж. Ние нямаме доверие на това правителство. Работата на Народното събрание е блокирана. Това правителство, с този мандат и персонален състав, не може да продължи да работи. Ние сме носили отговорност за управлението, когато сме били управляващи. Няма да носим отговорност, когато сме опозиция", каза той. 

#ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"