Бориславова: Не чухме истински причини защо се изтеглят министри

Бориславова: Не чухме истински причини защо се изтеглят министри
A A+ A++ A

Началникът на кабинета „Петков” Лена Бориславова с ексклузивен коментар пред NOVA след изявлението на лидера на „Има такъв народ”, че партията напуска коалицията. 

„Ние се обявяваме против корупцията и за нас това е водещото начало. Всеки, който иска да стане част от правителството или да остане в него, трябва да застане зад тази принципна позиция с действия. Някои министри от ИТН не са готови да отстояват тези принципи”, подчерта тя.

Бориславова посочи, че не е чула причини от Слави Трифонов защо се изтеглят министри от кабинета. „Това, което чух от Гроздан Караджов и Тошко Йорданов - беше пари, пари, пари. Искаме пари. Това, което ни е казано за Гроздан Караджов е, че е един посредник”, добави тя.

Началникът на кабинета обясни, че ще бъде разпространена информация как се разходват 9 милиарда и ще се види, че това е ставало абсолютно прозрачно с постановление на Министерския съвет.  

Тя обясни, че кабинетът ще подаде оставка, когато бъдат принудени да направят компромис, на който не са склонни и не могат да движат реформите, които са обещали. „Все още имаме възможност да стъпваме напред”, е нейното мнение.

снимка: Стоп кадър/НОВА

#Лена Бориславова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »