Христо Иванов: ИТН да се върне на масата за разговори

Христо Иванов: ИТН да се върне на масата за разговори
A A+ A++ A

"Има такъв народ" трябва да се върне на масата на разговорите."  Това заяви пред бТВ съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов по повод на решението на Слави Трифонов да изтегли министрите си от кабинета и да напусне коалиционното управление. 

Иванов заяви, че "край на коалицията иска да сложи всеки, но това не слага край на агонията", правейки паралел с думите на Трифонов, че слага край на агонията. 

"Трифонов не каза какво следва за страната. Къде я тласкаме? Към избори, към хаос, към плаващи мнозинства? Ако се отнасяме сериозно, трябва да си отговорим на този въпрос и като видим, че следва още повече агония, да седнем на сериозен разговор", заяви Иванов.

"Посланието е много ясно - нулева толерантност към корупцията. Беше ясно за какво е тази актуализацията. И отбраната се нуждае от милиарди, но не си позовлихме да ги искаме, защото знаем за какво е актуализацията", пък коментира министъра на отбраната Драгомир Заков. 

"Това са емоционални изблици, ако човек е усетил, че управлява държава, а не детска градина, не трябва да реагира така. Нека да видим какво ще стане, току виж до довечера са се прегърнали", допълни и опозицията в лицето на Рамадан Аталай от ДПС. 

Източник: ClubZ

 

#Христо Иванов #ДБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »