Андрей Арнаудов най-сетне призна: Аз бях виновен за развода!

Андрей Арнаудов най-сетне призна: Аз бях виновен за развода!
A A+ A++ A

За болезнения си развод проговори тв продуцентът Андрей Арнаудов. Екранната половинка на Иван вече е щастливо женен, улегнал и успешен, но преди години ситуацията в живота му съвсем не е била такава.

Едва наскоро стана ясна и истинската причина за скоропостижния развод, който Арнаудов имаше със сръбкинята Даниела Янков, след повече от 10 години мълчание. Тв продуцентът не крие, че вината за разпадането на брака му е негова.

"На Даниела аз ѝ предложих да се оженим, а въобще не бях готов за семейство. С нея не бяхме живели заедно, преди да се оженим тя идваше в България или аз ходех в Белград за 2-3 дни в седмицата. Бях твърде инфантилен в личен план до раздялата ни, но след това чувствах голяма вина, че съм я подхлъзнал. Когато реши да си тръгне, аз не исках да я спирам, прекалено много я бях наранил, не постъпих честно. Тя беше много качествен човек и не заслужаваше това. И досега чувствам вина", призна едва наскоро продуцентът.

Андрей и Даниела се ожениха през есента на 2009-а в родината на блондинката, а още преди сватбата сръбкинята сподели, че ѝ е много трудно да свикне с бурните компании и големите количества алкохол, които са неизменна част от живота на Андрей и неговите приятели. Двамата се запознаха в Белград, където популярното у нас екранно дуо продуцираше няколко предавания за тамошната телевизия "Фокс". След сватбата, Даниела стана водеща в съботното шоу на Иван и Андрей по Нова телевизия – "Станция Нова", където заедно с половинката на Иван - Вихра, водеше рубриката "Отчаяни съпруги", пише "Уикенд".

 

 

#Андрей Арнаудов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"