Надзиратели и полицаи излизат на протест на 12 юни

Надзиратели и полицаи излизат на протест на 12 юни
A A+ A++ A

Въпреки проведената поредна среща с ръководството на Министерството на правосъдието от Синдиката на служителите в затворите заявиха, че ще протестират в неделя, 12 юни, заедно със Синдикална федерация на служителите в МВР.

Протестът ще започне в 12 часа пред сградата на ведомството, след което ще се влее в националния протест на работещите в сектор "Сигурност", съобщи БНР.

Разговорите за повишаване на заплатите на работещите в затворите обаче ще продължат, увериха министърът на правосъдието Надежда Йорданова и представителите на Синдиката на служителите в затворите след срещата си тази сутрин.

Въпреки проведената поредна среща с ръководството на Министерството на правосъдието от Синдиката на служителите в затворите заявиха, че ще протестират в неделя, 12 юни, заедно със Синдикална федерация на служителите в МВР.

Около 5000 са работещите пенсионери в системата на МВР

Протестът ще започне в 12 часа пред сградата на ведомството, след което ще се влее в националния протест на работещите в сектор "Сигурност", съобщи БНР.

Десетки надзиратели, полицаи и пожарникари протестират пред женския затвор в Сливен

Разговорите за повишаване на заплатите на работещите в затворите обаче ще продължат, увериха министърът на правосъдието Надежда Йорданова и представителите на Синдиката на служителите в затворите след срещата си тази сутрин.

#протест

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"