Щерката на Ясен Петров на амбразурата за "големия" мъж! Сравни го с Васил Левски

Щерката на Ясен Петров на амбразурата за "големия" мъж! Сравни го с Васил Левски
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Дъщерята на провалилият се с гръм и трясък начело на националния Ясен Петров - Ванеса, скочи на амбразурата за татко си. Явно "големият" мъж не може сам да се защити, та се налага щерка му да пуска пост в социалните мрежи, от който трябва да отроним сълза, да си посипем главите с пепел и да коленичим пред героичните усилия на Яската. Нещо повече - Ванеса си позволява - ни в клин, ни в ръкав, да сравнява посрамилия трикольорите си баща с Васил Левски. Да, точно така...

Между редовете младото момиче се опитва да внуши, че Ясен Петров е изкупителна жертва, че май има бойкот и, че всички са виновни, а той чист като девица...

За малко да повярваме на Ванеса, но не сме чак такива балами. Грузия ни разколачи и този срамен факт, ще тегне над националния тим на България, дори да стане световен шампион през 2026 година. И главният виновник за разградския кошмар, след Боби Михайлов, е точно нейният "фешън" обличащ се родител.

ЕТО КАКВИ РАЗМИСЛИ И СТРАСТИ КАКАНИЖЕ ВАНЕСА ПЕТРОВА:

Вчера имахме "честта" да гледаме "Обесването на Васил Левски" на живо по телевизията.

Душата ми плаче като българка! Вярвах, че този дух, който посяха баща ми и неговия екип ще надделее над всички несретници. Но явно още сме под робство. За съжаление, този път сме под българско!

Познавам футбола, който твори баща ми, със своите помощници, той е радост за окото, сърцето и душата. След вчерашната кървава театрална възстановка, се чувствам ограбена. Пожелавам на главните герои и сценаристи успех в режисурата, но не и във футбола. Там каквото и да направят, просто няма как да им се получи.

Поклон пред труда на баща ми и всички достойни българи, които си изкарват прехраната честно, с много желание и добронамерененост.

Добрите намерения винаги побеждават.

А най-голямата победа е да можеш да заспиш спокойно, да вървиш с гордо вдигната глава и да гледаш всички хора спокойно в очите, защото знаеш, че си бил коректен докрай с тях!

Сърце и душа за България! Господ да ни пази!

#Ясен Петров #Боби Михайлов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »