Безсрамникът Боби Михайлов изрази "силно възмущение" от кошмара в Разград

Безсрамникът Боби Михайлов изрази "силно възмущение" от кошмара в Разград
A A+ A++ A

Безочливите елементи в БФС, както и лично безсрамникът Борислав Михайлов изразиха силното си възмущение от представянето на българския национален отбор при загубата с 2:5 от Грузия в мача от Лигата на нациите. В същото време бе потвърдено, че Георги Иванов - Гонзо ще води националния тим в мачовете срещу Гибралтар и Грузия. 

Публикуваме позицията на БФС и Борислав Михайлов без редакторска намеса:

Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов изразяват силното си възмущение от поведението на българския национален отбор при снощната катастрофална загуба от Грузия. Категорични сме, че националната фланелка е чест, гордост и огромна отговорност – все качества, които отсъстваха от представянето на отбора ни в последния двубой.

Въпреки подмладяването на състава в последната година и половина и въпреки осигурените предпоставки за успех, резултатите и играта не отговориха на очакванията не само на ръководството на Българския футболен съюз, но и на цяла България.

Още утре, 7 юни, Изпълнителният комитет на БФС ще проведе заседание, на което ще бъдат дискутирани вариантите за нов национален селекционер.

Временно в следващите два мача от турнира Лига на нациите отборът ще бъде воден от Георги Иванов.

#Борислав Михайлов #Боби Михайлов #национален отбор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »