Иво Мирчев обвърза заплахата на Рогозин с ядрена ракета с достойнството в гащите му

Иво Мирчев обвърза заплахата на Рогозин с ядрена ракета с достойнството в гащите му
A A+ A++ A

Депутатът от ДБ - Ивайло Мирчев, пусна на стената си във Фейсбук коментар след новината, че шефът на Роскосмос - Дмитрий Рогозин, е заплашил България с ядрена ракета. Най-близкият съратник на Христо Иванов почна с ирония, а завърши със сериозен извод. Ето какво написа той:

Твърдят, че размерите на размаханото оръжие били обратнопропорционални на достойнството на размахващия. Представителите на путиновия режим отдавна копаят дъното, но трябва да признаем, че “размахването” на ядрена ракета показва тотална липса на каквото и да било достойнство.

И не знам как така се получава, че българите хем си позволяваме да не пускаме Лавров да прелети през българското въздушно пространство, хем сме били “страхливи”. Шефът на Роскосмос и бивш вицепремиер Рогозин явно е поизгубил логиката, опиянен от представата как праща ракети насам-натам, за да дисциплинира държавите, позволяващи си да имат суверенитет.

Истината е, че путиновият режим сам се докара дотам Европа да затвори въздушното си пространство за полетите им. Сам се изолира от съвременния свят. Не са му виновни нито българите, нито румънците, нито черногорците или шведите. И има една война, която путиновият режим вече е изгубил - войната с отминаващото време. С всеки изминал ден те все повече се превръщат в отломка от едно минало, към което Европа просто няма да се върне.

#Ивайло Мирчев #Дмитрий Рогозин #ядрена ракета

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »