От ЕНП питали Борисов кога ще се върне на власт

От ЕНП питали Борисов кога ще се върне на власт
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разказа, че на конгреса на ЕНП го питали кога ГЕРБ ще се върне на власт. Това разказа самият той по време на среща с партийния актив в Кюстендил.

„И трябва да ви кажа, че на конгреса на ЕНП в Ротердам всеки въпрос, на всички колеги, особено на Републиканския институт на САЩ, в последно време свикнааха да говорият от името на Щатите... Ние 20 години работим със САЩ. Въпросът на Републиканския институт беше - готови ли сте наесен да се върнете на власт. И аз казах - първо трябва да ми отговорите вие на един въпрос и тогава аз ще отговоря на ваши”, разказа Борисов.

„Състоянето на страната и живота на българите в момента е катастрофично - нещо, което ГЕРБ не би допуснал - въпреки войната в Украйна, от която България има и ползи, военпромишленият комплекс работи на макс”, каза той.

Ето какви са прогнозите му: „Или веднага, или после да се оправят сами. Събрах Дончев, Горанов, финансисти - сметахме, сметахме, с нови 4-5 милиарда на година и при разходите, които в момента се правят, и при тая инфлация, и при тая пустош, която стана в държавата за година и половина... Няма оправия... Това, което хората не разбират - в момента ви грабят, бе, хора, по 30 000 на дете ви грабят”.

Борисов беше наричан от кмета на Кюстендил Петър Паунов през цялото време „премиер”, пише БНР. Самият Паунов е бивш член на СДС, но на последните местни избори беше подкрепен от бившите управляващи.

 

#ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »