Кое е новото гадже на Мадам Мулти?

Кое е новото гадже на Мадам Мулти?
A A+ A++ A

Вдовицата на Илия Павлов – Дарина, отпразнува своята 59-а годишнина с бляскаво парти в италианския ВИП курорт Порто Черво, пише вестник Ретро.

 Мадам „Мулти“ събра отбрана група приятели в частна резиденция. Сред поканените бе и мистериозен мъж, спряган за нейната нова половинка. Оказва се, че всъщност той е известен пластичен хирург в Италия на име Джовани Ангиолини.

Всъщност той бил причината г-жа Павлова да изглежда с 20 години по-млада. Именно покрай операциите, на които се подлагала в името на суетата, двамата се запознали и той спечелил почетното място в сърцето ѝ. По време на тържествената вечеря по случай рождения ѝ ден д-р Ангиолини стоял неотлъчно до нея и я засипвал с внимание. Преди това цялата компания се забавлявала на яхта в морето, а вечерта пирувала в един от най-скъпите ресторанти в Порто Черво.

За повода Дарина бе заложила на ексцентричен тоалет с изрязано и дълбоко до пъпа деколте, под което се подаваше пищната ѝ гръд. Последната публична връзка на милионершата бе с италианския актьор Джулио Берути, с когото се разделиха преди няколко години.

И бившият, и настоящият партньор на Павлова са далеч по-млади от нея, но очевидно за вдовицата на боса на „Мултигруп“ възрастта не е пречка. През този март се навършиха 19 години от убийството на Илия Павлов, а за помена му неговата съпруга не се прибра в България, за да почете паметта му.

За последно тя си дошла инкогнито у нас покрай кончината на своя свекър Павел Найденов. Бащата на Илия Павлов почина в хоспис в края на февруари 2022 г. По негово желание бил кремиран. Той бе в отлични отношения със снаха си Дарина, която често го посещаваше, макар отдавна да се е установила в Италия.

Отдавна в България не са се прибирали и децата ѝ, които са пръснати по света. Най-голямата дъщеря на Илия Павлов, която е от първия му брак, живее в Дубай. Щерка му Паола от любовта им с Дарина е в Щатите, а брат ѝ Илия-Калоян, най-малкият от милионерските наследници, е в Швейцария. Нито едно от децата не присъствало и на рождения ден на Дарина.

Снимка: Фейсбук

#Дарина Павлова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"