Сузанита разкри пола на бебето, Орхан Мурад нехае (ВИДЕО)

Сузанита разкри пола на бебето, Орхан Мурад нехае  (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Скандалната Сузанита хвърли голяма бомба с новината, че е бременна. Щерката на Орхан Мурад показа огромния корем и кой е бъдещият татко. 

Известната със скандалните си прояви Сузанита направи парти, на което да обяви какъв пол ще бъде първото й дете. Новината беше изненада и самата нея, тъй като предварително е заявила пред лекарите, че не иска да знае. 

Сузанита ще има момче, става ясно от клипчето в социалните мрежи. На кадрите се вижда торта със син крем и конфети в същия цвят, което е сигурен знак за бебе от мъжки пол. А от реакцията на бъдещите родители съдим, че са се надявали на тази новина. 

Сузанита заченала веднага след като бе изписана от клиника за наркомани и е решила, че появата на едно бебе ще й помогне в този труден момент. 

Баща й Орхан Мурад по никакъв начин не е отбелязал факта, че ще става дядо. Говори се, че е скаран със Сузанита и въобще не я поглежда. Бившата му съпруга Шенай я настроила срещу него и към момента те не поддържат никаква връзка. Вместо това той реши да се ожени преди броени дни, за да не бъде сам, след като най-любимите му същества го зарязаха по време на пандемията, пише show.blitz.bg.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Suzanitta Muratti 👄 (@mvradova)

#сузанита

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"