Ицо Хазарта с наказание "забележка" заради показания среден пръст на ГЕРБ

Ицо Хазарта с наказание "забележка" заради показания среден пръст на ГЕРБ
A A+ A++ A

Наложиха наказание „забележка” на народния представител Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, заради неприличен жест в пленарната зала. Това се случи, след като от парламентарната трибуна Десислава Атанасова каза, че депутат от „Продължаваме Промяната" е показал „изключително неприличен жест” към народните представители. „Това е заснето, г-н председател. Ще ви предоставя снимков материал”, каза тя, цитирана от Нова телевизия.

По-късно Мирослав Иванов, който е на председателското място, заяви, че Никола Минчев е изгледал видеозаписа и го е уведомил, че действително Петров е извършил „деяние, което подлежи на наказание".
„Поведението, което вие претендирате, че е извършено, очевидно се потвърждава от видеозаписите и това изисква да бъде наложено наказание „забележка”, а не „порицание”, както бе поискано от г-жа Атанасова. Така че, г-н Петров, налагам Ви наказание „забележка”, каза Иванов.

„Извинявам се на хората, които са се почувствали по някакъв начин оскърбени. Сравнително рядко взимам думата тук, защото смятам, че времето на българския парламент е ценно. Що се отнася до хората, към които съм показал този жест - мисля че, това е най-малкото, което може да бъде показано”, каза след наложеното наказание Ицо Хазарта.

Снимка: Стоп кадър

 

 

 

#Ицо Хазарта #среден пръст #НС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"