Заведения в Бургас с бонус към клиентите за уикенда „Дни на баровете“

Заведения в Бургас с бонус към клиентите за уикенда „Дни на баровете“
A A+ A++ A

Музика, изненади, промоции и бонуси са подготвили собственици на заведения в Бургас по повод на уикенда "Дни на баровете", които ще се състоят от 3 до 5 юни в крайморския град.

"В инициативата на местната община участие са заявили няколко заведени"я, каза Мариета Ханджиева от бщината и обясни, че с тематичния уикенд ще се даде старт на летния сезон.

Бургазлии и гостите на града ще могат да се възползват от бонуси към поръчките. Заведение в центъра на града, например, от 18:00 до 22:00 часа ще работи на принципа "поръчваш коктейл и получаваш един безплатно".

Клиенти на друг обект пък ще получат безплатно освежаващ фреш ягода, ако решат да го съчетаят с любимото капучино. Заведение, намиращо се в  Морската градина, ще предложи на всеки клиент по избор чаша просеко, бяло вино, розе или коктейл, а като добавка към напитката - и италиански брускети.

Други заведения ще изненадат гостите си с джаз музика, гост-изпълнители, диджеи. За първи път в Бургас ще дойдат Time Jugglers, за да представят своя нов студиен албум "The Tyrant Within".

На острова Света Анастасия туристите ще могат да похапнат безплатно миди, прясно изпечени на тенекия.

#бар #заведения

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай