ВИДЕО Нашето момче Никола Илиев донесе титлата на Интер до 19 г. с феноменален гол

ВИДЕО Нашето момче Никола Илиев донесе титлата на Интер до 19 г. с феноменален гол
A A+ A++ A

Българският талант Никола Илиев донесе титлата на Интер при юношите до 19 години. Офанзивният ни полузащитник, който бе продаден на Ботуша от Ботев Пловдив, влезе като резерва и отбеляза шампионския гол за „нерадзурите“ срещу Рома в продълженията на финала на шампионата Примавера. Тимът на Илиев спечели с 2:1 с попадение на българина в 97-ата минута.

Илиев не беше сред титулярите. Той стартира на резервната скамейка, но се появи в игра в 79-0ата минута и тотално премени атаката на Интер.

Римските „вълци“ излязоха напред в резултата в 70-ата минута с гол на Викар. Илиев и компания обаче успяха да изравнят десетина минути по-късно. Тогава точен беше Касадей, а двубоят навлезе в продължения.

В 96-ата минута малко късмет не достигна на Никола Илиев, тъй като негов удар се отби в гредата. Секунди по-късно обаче младокът беше безпогрешен. Той комбинира по лявото крило със Зуберек, след което си освободи пространство за изстрел и порази целта за крайното 2:1 в полза на миланци.

Спечелената титла от Интер е под №10 в Примаверата. В същото време победителят в редовния сезон Рома остана със среброто.

#Интер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"