Три пъти Алена Щерк се оплакала в полицията за тормоз от Виктор Спига

Три пъти Алена Щерк се оплакала в полицията за тормоз от Виктор Спига
A A+ A++ A

Три пъти Алена Щерк се е обаждала в полицията заради бившия си приятел Виктор Спига, това съобщават от МВР във връзка с убийството на 47-годишната жена. IT специалистката се оплакала заади скандал между двамата, от тормоз и за невърнат навреме автомобил, сочи справката на полицията. 

На 02.02.2022 г. в Трето РУ е получен сигнал по телефона от 47-годишна жена - обяснила, че е притеснявана от бившия си приятел. Адресът е посетен от полицейски патрул. Мъжът е предупреден. Потърпевшата е поканена да подаде жалба в районното управление, което не се е случило.

На 11.02.2022 г. на тел. 112 е получено съобщение от 47-годишна жена за скандал между нея и бившия й приятел. Сигналът е насочен към Шесто РУ. При посещението на адреса от екип на районното управление мъжът не е открит, не са установени данни за физическо насилие. Жената отново е поканена да подаден заявителски материал, но тя не се е явила в РУ.

На 11.04.2022 г. в Седмо РУ Алена Щерк заявява, че бившият й приятел не е върнал в определения срок личния й автомобил, който тя доброволно му е дала да ползва. По случая е образувана преписка и материалите са изпратени в прокуратурата. 

#Алена Щерк #Виктор Спига

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай