75% от хората се притесняват да говорят със своите майки за любов и грижа за кожата

75% от хората се притесняват да говорят със своите майки за любов и грижа за кожата
A A+ A++ A

Глобално проучване на бранда FOREO показва, че 81% от хората се изпълват с гордост, когато са сравнявани с майките си. Изследването оборва всеобщо приетото с години мнение по света, че фразата „ти си точно като майка си“ е обидна.

Друг интересен резултат от анкетата показва, че често децата забравят, че майчинството е само част от идентичността на майките. Те са преминали през същите предизвикателства в процеса на израстване като децата си и е логично да се обръщаме към тях за съвети. Въпреки това, FOREO установява, че 75% от хората смятат, че има определени теми, които избягват да обсъждат с майките си. Сред тези деликатни въпроси са темата за любовта (28%), следвана от тази за секса (18%) и грижата за кожата (18%).

Резултатът, сочещ наличието на притеснения за обсъждане на темата за грижа за кожата с майката е най-изненадващ, тъй като е логично децата да търсят съвети от майките си, щом стане дума за кожата, защото те са опитен източник на знания. Именно майките знаят вечните тайни за красота, хигиена, както и за това как да подхранваме своята кожа и как да се грижим за нея. Козметичните технологии промениха начина, по който мислим за красотата, и издигнаха домашните процедури на ниво, което преди се смяташе, че е постижимо само чрез инванзивни и болезнени процедури, но домашните трикове също не са за подценяване.

Като се има предвид, че 81% от хората сe гордеят, когато биват сравнени със своите майки, проучването също изследва как децата показват тази гордост и обичат да радват майките си. Анкетата сочи, че 44% биха подарили на майките си луксозно СПА преживяване, следвани от 37%, които биха предпочели по-скоро уред за ежедневна грижа за кожата. Затова FOREO подготви списък с най-горещите и задължителни подаръци за майката от своето портфолио:

BEAR

BEAR е първото в света медицинско устройство, съчетаващо микроток с анти-шокова система, одобрена от FDA. Това го прави най-мощният и безопасен уред, осигуряващ незабавен лифтинг ефект. Микротоковата технология увеличава производството на колаген и еластин, които отговарят за укрепването и гъвкавостта на съединителната тъкан. Устройството разполага с две микротокови сфери, които доставят микроток с регулируем интензитет до кожата. Това, съчетано с характерните за FOREO T-звукови пулсации, позволява на BEAR да прави нискочестотен масаж дълбоко под повърхността на кожата, като по този начин стимулира притока на кръв и възвръща стегнатия и еластичен вид на кожата, редуцирайки признаците на стареене.

UFO Mini 2

Това смарт устройството за нанасяне на маски на FOREO е оборудвано с пълен спектър на LED-светлинна терапия, термотерапия и Т-звукови пулсации. Благодарение на тях, то увеличава максимално вливането на хранителните съставки на всяка маска или серум в по-дълбоките слоеве на кожата и същевременно изчиства и минимизира порите на лицето. UFO mini 2 осигурява резултати на професионално ниво у дома в рамките на две минути и е клинично доказано, че благодарение на него, бръчките могат да бъдат намалени само за седем дни. Същевременно устройствотоподобрява влажността на кожата със 126% само след 90 минути употреба.

FOREO предлага 8 различни маски с активни съставки, които могат да се използват с UFO mini 2 за хидратиране и подхранване на кожата, предоставяйки максимално персонализирано и разкрасяващо преживяване за всеки.

LUNA 3иLUNA 3 plus

Те са най-новите и модерни четки за лице на FOREOза безупречно почистване на кожата. Иновативна LUNA 3 plus, например, предлага термо почистване на лицето на нивото на дерма клиника. Благодарение на технологията си за термотерапии, уредът отстранява в дълбочина замърсявания, бактерии, излишен себум, мъртви клетки и остатъци от грим, като в същото време глези кожата.В допълнение, LUNA 3 plus е оборудвана с микротокова анти-ейдж технология, за да предложи стягащи и ревитализиращи масажи – всичко това в едно, практично устройство!

В България продуктите на FOREO може да бъдат закупени на foreo.com, в Notino – в магазина в Paradise Center и онлайн на notino.bg, в Zlatna Ribkaи в Arlen.

За да научите повече за най-бързо развиващата се марка в областта на технологиите за красота в света и да сте в крак с бъдещия растеж и иновациите ѝ, посетете сайта на www.foreo.com 

#FOREO

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »