Украински астролог предрече: Нови военни съюзи и край на войната през 2023-а

Украински астролог предрече: Нови военни съюзи и край на войната през 2023-а
A A+ A++ A

Тази и следващата седмица ще бъдат много тежки за Украйна, защото Марс през последните десет дни на май е в „небесна конфронтация“. А тежките битки за Северодонецк са доказателство за това.

Това мнение изрази украинският астролог Андрей Денисенко, който уточни, че от 25 май Марс „влиза на мястото, където се чувства най-добре - в огнения знак на Овен“.

„През първата половина на юни Марс и Юпитер ще танцуват боен танц, намирайки се в непосредствена близост. Юпитер от гледна точка на астрологията дава глобалност на всяка ситуация, включително война, която Марс представлява. 

Под каква форма ще започне разгръщането и разширяването на тази война - ще видим... Много е вероятно да започнат да участват други играчи, да се създават или допълват военни съюзи, военните силата както на Украйна, така и на Русия може да получи нов тласък“, казва звездният експерт, цитиран от УНИАН.

„Но изглежда, че най-трудните времена все още предстоят“, казва Денисенко. Така според него от 6 юли до 20 август Марс ще пробие в земния знак на Телец.

„Както знаете, най-жестоката или трудна война се случва, когато се активират земните знаци на зодиака. Телецът от астрологична гледна точка, за разлика от другите два земни знака – Дева и Козирог – е пряко свързан със земята като територия. 

Следователно е много вероятно да започнат битки за освобождение на територии“, сигурен е астрологът.

Според експерта най-активната фаза на военните действия е възможна от 1 до 15 август, когато Марс ще се приближи до планетата на драстичните промени – Уран – и веднъж до кармичния лунен възел Раха, което ще повдигне бурно темата за възмездието.

„Понякога астролозите наричат Раху вторият Марс, така че ще има много военна активност! Много е възможно най-накрая да започне деокупацията на югоизтока, която всички украинци чакахме толкова дълго“, казва Денисенко.

„Влиянието на Сатурн и лунните възли върху планетите на Украйна се случва от февруари 2022 г. до април 2023 г. Досега Украйна издържа този удар с чест“, допълни астрологът.

„Едва през април 2023 г. Сатурн ще отслаби влиянието си и Украйна ще може да си отпочине от военните действия. Тогава възниква резонният въпрос: „Кога ще свърши войната?“ и дали това ще се случи през април 2023 г.? 

Основният постулат на астрологията гласи, че бъдещето е многовариантно и затова най-песимистичният вариант за края на войната е пролетта на 2023 г. 

Има и други опции, защото не всичко е толкова просто в света на астрологията“, казва Денисенко.

„От февруари 2022 г. в небето се създава кръстосана, неизбежна ситуация по отношение на главните планети на Украйна. Неизбежността на действието на възлите ще започне рязко да отслабва от септември. 

Следователно, ако всичко върви добре, октомври може стане ярка точка в тази война. Напълно тяхното действие ще отслабне едва през април - началото на май 2023 г. 

Звездите препоръчват да направите своя цивилизационен избор преди септември 2022 г. Тогава войната ще бъде по-лесна за всички и не толкова жестоко“, сигурен е Денисенко.

Превод и редакция: БЛИЦ

#астролог #войната в Украйна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"