Почерня от полиция! Търсят трупа на изчезналата IT- експертка край Радомир

Почерня от полиция! Търсят трупа на изчезналата IT- експертка край Радомир
A A+ A++ A

Жандармерия и полиция издирват край Радомир изчезналата IT-специалистка Алена Райнхолд Щерк. 47-годишната жена  се издирва от петък вечерта, за последно е забелязана в четвъртък вечерта в центъра на столицата.

Предположенията са, че жената е убита, органите на реда претърсват местността „Арбанас“ край града, съобщава Struma.bg. Основният заподозрян е мъжът, с когото е живяла преди време. 

Алена е имала бизнес с вина, преподавател е по танци, а от скоро и IT специалист.

Снощи е подаден сигнал в полицията, че в дома ѝ в кооперация в кв. „Бояна“ се е задействал паник бутон, а жената не си вдига телефона. Колата ѝ е в гаража и днес тя беше обследвана от полицията. Бившият приятел на Алена също се издирва. Подозренията са, че именно той е извършител на престъплението. До момента няма официална информация дали това е така.

Алена се разделила с приятеля си костариканец преди няколко месеца и тогава заживяла в „Бояна”. Тя е била видяна в четвъртък вечерта на „Солунска”, на метри от нейния апартамент, където живееше преди време – с черен сак с дрехи. Било е вечерта към 21 ч. и е изглеждала притеснена и забързана, твърди неин близък приятел.

Полицаите открили автомобила на жената в гаража. Часове наред продължи огледът му.

#Алена Щерк

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »