Павел Глоба каза кои са лошите и добрите дни през юни (МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП)

Павел Глоба каза кои са лошите и добрите дни през юни  (МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП)
A A+ A++ A

Според световноизвестния астролог Павел Глоба цялата 2022 г. ще бъде трудна и контрастна. Стопанинът на тази година е Водният тигър - агресивно животно, което действа бързо и винаги постига целта си.

Късметът и покровителството на Водния тигър ще съпътстват тези, които могат бързо да се адаптират и са готови да преследват и постигат целите си.

Елементът на Водата ще скрие много процеси и ще ги направи невидими за непосветените. В такъв момент особено често ще има интриги и заговори, предупреждава астрологът.  

Глоба съветва да планирате графика си предварително и да разпределите важните си дела за благоприятните дни, които през месец юни ще са: 2, 9, 13, 20, 21, 27 и 30. По това време космическата енергия ще помага при всякакви начинания.

Особено внимателни трябва да сте в неблагоприятните дни: 11, 14, 18, 22, 28 и 29 юни. Тогава не е желателно да се извършват планирани операции или големи финансови сделки.

Във финансов план не всички ще успеят да натрупат капитал, казва астрологът. Той препоръчва на огнените знаци да ограничат разходите си. Безразсъдните покупки могат значително да ударят по джоба им.

Не е добра идея и взимането на кредити и пари на заем от непознати, защото изплащането на такъв дълг ще бъде много трудно.

По думите на Глоба, през юни водните знаци ще се радват на големи успехи. Месецът ще им донесе  възможности за кариерно развитие и високи доходи. Най-важното е да ги използват и да не пропускат подходящия момент.

По отношение на здравето, прочутият астролог казва, че представителите на зодиите Овен, Близнаци и Дева ще бъдат податливи на инфекциозни заболявания. Също така не трябва да забравят и за хроничните заболявания.

Астрологът препоръчва обстоен преглед при специалист, защото само лекар може да изготви правилния план за лечение.

За проблеми с психологическото здраве трябва да се готвят знаците от елемента Вода. Постоянното претоварване на работното място и стресът в личния живот няма да им повлияят по най-добрия начин.

Глоба съветва да не забравят за пълноценната почивка. Само тя ще им помогне по-бързо да влязат във форма. 

Ето и за какви изненади трябва да се готви всеки знак на зодиака през юни:   

Овен

Юни ще бъде най-успешното време за реализиране на кариерните ви идеи. Ще успете да покажете своя професионализъм, което ще се отрази благоприятно както на финансите ви, така и на авторитета сред колегите.

Телец

Началото на лятото е благоприятно за подобряване на финансовото ви състояние. Възможности за допълнителен доход ще се появяват постоянно. Просто трябва да се възползвате от тях!

Близнаци

Павел Глоба препоръчва да обърнете внимание на здравето си.

Претоварването и постоянният стрес ще се отразят негативно на състоянието ви. Активната почивка или прекарването на повече време със семейството и приятелите ще ви помогне да се справите с това.

Рак

Юнският хороскоп за жените от този знак обещава приятни промени в личния живот. Необвързаните дами ще могат да сложат край на самотата, а семейните ще създадат комфортна атмосфера в дома си и ще постигнат пълно разбирателство със съпруга си.

​Лъв

Както при повечето огнени знаци, основните ви притеснения ще бъдат свързани с финансите. Също така могат да възникнат проблеми в личния живот, но това ще се случи само по ваша инициатива. Не извършвайте необмислени действия, съветва астрологът.

Дева

Девите ще трябва да се пазят от недоброжелатели. Те могат да са както от тесния им приятелски кръг, така и непознати (измамници). Няма нужда да споделяте лична информация и планове, особено с хора, които не познавате.

Везни

Представителите на това съзвездие ще почувстват неочакван прилив на сили. Тази енергия ще им помогне да се погрижат за стари дела, които трябва да бъдат завършени.

Въпреки помощта на звездите, човек не трябва да надценява силите си. Затова не е необходимо да поемате всички задачи наведнъж. По-добре е да ги решавате постепенно.

Скорпион

Юни ще бъде обещаващ месец, но няма да можете да постигнете целите си, без да положите съответните усилия. Астрологът препоръчва да се съсредоточите само върху най-важните задачи. Само така ще успеете да ги решите в срок.

Стрелец

Юни е добър период за творческите личности. Звездите ще помогнат на Стрелците да разгърнат пълния си потенциал. Не е изключено някои от техните хобита да се превърнат в печеливш източник на доходи. 

Козирог

Астрологът препоръчва да бъдете внимателни във всичко, особено в отношенията си с непознати. Звездите обещават време на предателства и скрити мотиви.

Може да се сблъскате с проблеми не само на работното място, но и зад стените на дома си. Възможно е най-близкият ви човек да крие ужасна тайна.

Водолей

Първият месец на лятото ще бъде спокоен, нищо не предвещава лоши новини. Не бива обаче да разчитате и на приятни изненади.

Може да се възползвате от хубавото време и да отидете на дългоочаквана почивка.

Риби

Представителите на този знак ще почувстват нужда да се самореализират. Не гасете този импулс. Ще имате възможност да участвате в интересни проекти, както и да подобрите личния си живот. Най-важното е правилно да подредите приоритетите си, пише jenata.blitz.bg.

Снимка: Cleo.ru

 

 

#юни #месечен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »