Дениз Хайрула: За всеки спрян профил в IG, ще ми подаряват по един ресторант ВИДЕО

Дениз Хайрула: За всеки спрян профил в IG, ще ми подаряват по един ресторант ВИДЕО
A A+ A++ A

Дениз Хайрула е красива, провокативна и много, много забавна. Около нея постоянно се въртят слухове, които зачестиха още повече след участието в риалитито "Ергенът". Тази седмица тя беше гост в нашето студио, за да ни разкаже пикантни подробности около участието си в предаването. Дениз разкри ред нас интересни подробности от живота си като например, каква е била първата ѝ работа или как се е чувствала като една от малкото плеймейтки без фрапантни корекции по тялото си.

Продължавайте да четете, за да разберете какво я е разочаровали от изказванията на участничките, какви са били отношенията ѝ с Виктор и ще отвори ли Деинз нов ресторант!

Здравей, Дениз. Как се чувстваш след края на предаването?

Чувствам се добре и се надявам негативните емоции да отшумяват все повече. 

Ти си една от финалистките и се превърна в една от най-коментираните участнички в предаването. Да започнем с твоя топ ресторант в София. Това подарък за спрения профил ли е?

Да, точно така. Понеже бях много тъжна от това, че са ми спрели профила и се чудех от къде ще изкарвам пари и хоп - подариха ми ресторант. За всеки спрян профил ще ми подаряват по един ресторант.

Свободно ли е сърцето на Дениз? Пишат, че си бременна.

Да, свободно е! Но не съм бременна… Това са кюфтета. Аз много обичам кюфтенца с пържени картофки и биричка.

Освен кюфтенцата, какво най-много те привлича в един мъж?

Външно, най-вече да бъде висок. Искам да имам един интелигентен човек до себе си, от когото мога да науча много неща. Също така е добре да бъде амбициозен, целеустремен, успешен. Най-важното е да бъде добър и човечен. Чувството за хумор за мен е много важно.

А какво те отблъсква в мъжа?

Не харесвам стиснати хора. Не съм материалистка, но това ме побърква. Ако няма чувство за хумор, няма как да се получи.

Трябва ли мъжът да издържа жената?

Смятам, че една жена трябва да бъде независима и да не разчита само и единствено на мъжа си, защото идва един прекрасен момент (на мен не ми се е случвало), в който се чудиш накъде да хванеш. Аз винаги съм работила  съм си изкарвала парите от много малка. За мен е много важно да имам мои собствени пари, с които да разполагам. Но за мен е много важно и мъжът да имам повече ари от мен, да е по-успешен от мен и да ми ми е авторитет.

Каква беше първата ти работа?

Бях сервитьорка в една таверна. Всъщност бях сервитьорка допреди 5 години. Започнах още на 13-14 години. Родителите ми не бяха съгласни, но аз им поставих ултиматум. Всяка ваканция работех като сервитьорка.

Как те намери моделството?

Никога не съм мечтала за това. Реших да се запиша в Плеймейт. Обадиха ми се и нещата се получиха. Въпреки, че нямах визия за Плеймейт, но много ме харесаха. Един от организаторите там ме запозна с Жени Калканджиева и така започнах да работя като модел.

Успя ли да срещнеш истински приятелки в "Ергенът”? Беше ли разочарована, след като видя индивидуалните интервюта на участничките?

От момичетата, които смятам за приятелки - не. Имаше обаче такива от хора, които не са ми били толкова близки и се рзочаровах и ядосвах. Деница се правеше на наша приятелка, организираше ни в един отбор, държеше ми сметка защо говоря с Александра. Същевременно подклаждаше огъня, играейки на два фронта. Затова Виктория беше толкова учудена, че Деница чупи само нейните сърчица. Когато Деница си тръгваше аз дори и целунах ръката, а сега виждам какви неща е говорила и съм много разочарована. Александра ме предизвикваше, но го правеше пред мен. Никога не е било зад гърба ми.

Люси сърди ли те се още, че каза на Виктор за това, че е злопаметна?

Тя тогава много се изненада, но впоследствие много се смяхме. Не съм го направила нарочно и смятам, че и на нея ѝ беше забавно. 

Какви са добрите черти на участничките, според Дениз, какви мили жестове е правила Виктория за нея и силно ли е приятелството им до днес, разберете в нашето ново виде!

 

***

 

 

#Дениз Хайрула #Виктория Капитонова #Виктория Капитонова #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »