Голям пожар във Враца: Строители пробиха газова тръба ВИДЕО

Голям пожар във Враца: Строители пробиха газова тръба ВИДЕО
A A+ A++ A

Пожар е избухнал в промишлената зона във Враца. Строителна фирма е пробила тръба за природен газ, вследствие на което e избухнал пожар. В момента районът е отцепен и трафикът е преустановен. На място са изпратени три пожарни екипа.

Заради тежката авария целият град е без газово захранване. Сериозно увредена е и метална конструкция, по която минават тръбопроводите на ''Топлофикация''- Враца.

Свидетели разказват, че пламъците са достигали височина от около 30-40 метра. Полицията е блокирала всички пътища в радиус от един километър, които водят към кръстовището, на което е станал инцидентът, съобщава България Он Ер.

Според местния сайт BulNews са гръмнали тръби на „АресГаз“. Медията твърди, че служители на фирма подизпълнител на ВиК работили в района, когато ударили магистрална тръба на „АресГаз“. Последвала силна експлозия, при която избухнали пламъци, чиято температура надвишавала 2000 градуса. Взривът е бил толкова силен, че асфалтът на пътя е напукан. Сериозно увредена е и метална конструкция, по която минават тръбопроводите на „Топлофикация“-Враца. Наскоро монтираната светофарна уредба се е стопила напълно.

#Враца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »