Къде пътуват БГ звездни семейства СНИМКИ

Къде пътуват БГ звездни семейства СНИМКИ
A A+ A++ A

Автор: Михаела Михайлова

Ковид сякаш остана зад гърба ни и звездните семейства у нас тръгнаха на пътешествия. Ето къде се отбелязаха едни от най-популярните личности у нас през последните месеци.

Надали има човек, който не е виждал по телевизията или в Интернет семейство Джеферович. Те винаги са в комплект с децата си - Бо и Леа. Наскоро четиримата споделиха красиви кадри от село Ковачевица, където изглежда са избрали да отморят и попътуват след като вече няма Ковид мерки. 

2361816

Вече сме ви срещали макар и виртуално с модния инфлуенсър Ирина Денева. Преди няколко дни тя и мъжът ѝ Лари се върнаха от страхотно приключение в Америка. Двойката сподели зашеметяващи фотоси от Ню Йорк в социалните мрежи.

2361814

Сашо Кадиев и любимата му пък посетиха Тел Авив в компанията на приятели, сред които и Александра Богданска. Определено изглежда, че са си прекарали страхотно.

2361815

Скоро на гости в YouTube канала ни ще дойде сладката Джулиана Гани. Малко преди това, обаче тя се завърна от слънчев Дубай, където отпочиваше заедно с новия си приятел.

2361820

Несъмнено едно от най-популярните светски двойки са Наум и Теа. След като вече са свободни от мерки и ограничения, те избраха са посетят Италия. Определено снимките, които споделиха в социалните мрежи ни пренесоха във красива Флоренция.

2361818

Ина Гаярдо и звезният фризьор Венелин Кондаков радват последователите си с невероятни снимки от цял свят. Последната десниция за тях бе Милано. Определено бихме искали такава романтична фотосесия с изглед към катедралата.

2361817

Къде ще почиват известните това лято - остава да разберем. Пожелаваме ви слънчева пролет и пътешествия дори по-вълнуващи от тези на звездите.

#семейства #път #Италия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »