Уил и Кейт празнуват Коледа два пъти

Уил и Кейт празнуват Коледа два пъти
Сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа, ще се присъедини към младото семейство на втория ден от Коледа. Снимка: ЕПА
A A+ A++ A

Сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа, ще се присъедини към младото семейство на втория ден от Коледа.

Принц Уилям и съпругата му Катрин са длъжни да прекарат Коледа при неговото семейство, но на следващия ден ще бъдат в компанията на сестрата на Кейт - Пипа, съобщава американското списание „Ю Ес Уикли“.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще посрещнат Коледа в Сандрингам, официалната резиденция на кралица Елизабет II.

Там протоколът е много строг - всички деца на кралицата трябва да присъстват и да избягват неприятни теми на разговор, всички сядат на празничната трапеза, след което за кратко се смесват с тълпата. Накрая всички се събират отново за вечеря.

Но тъй като принц Уилям се опитва да бъде идеален съпруг, решил да направи всичко възможно младата му съпруга да не е самотна на първата си Коледа далеч от семейството си. Поради това той решил да покани сестрата на Кейт – Пипа, на 26 декември, който също е празничен ден във Великобритания.

„Това е първата Коледа, която Катрин ще прекара далеч от семейството си, така че за нея ще бъде утеха, ако Пипа е до нея на 26 декември, и ще й позволи да сподели част от празниците с член на семейството си. Уилям много искаше Катрин да има такава възможност“, съобщи запознат източник, цитиран от „Хъфингтън поуст“.

„Изключително необичайно е, че позволяват на Пипа Мидълтън да се присъедини към кралското семейство в деня след Коледа. Резиденцията Норфолк е най-частният клуб в света. Единственият начин да влезеш там е или да си от кралското семейство, или да си омъжена/женен за негов член. Единственият друг вариант е кралицата да те покани лично“, обясни източник, близък до кралското семейство.

Според източници на британското издание „Дейли Мейл“ Кейт по традиция прекарва Коледа със семейството си, но тъй като тази година няма да бъде така, е поискала поне сестра й да дойде при нея в Сандрингам. Самата Пипа била много ентусиазирана от поканата.

След 26 декември тримата ще напуснат кралското семейство и ще заминат за имението на семейство Мидълтън, където ще прекарат втора Коледа.

След празниците принц Уилям ще замине за Фолклендските острови край бреговете на Аржентина, за да премине през допълнително обучение за пилот на спасителен хеликоптер.

#Уилям #Кейт #Пипа Мидълтън #Мидълтън #Катрин #принц #кралица #Елизабет II #Коледа #резиденция #имение #семейство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"